Kære beboer.

Her er lidt information omkring, hvad der sker i ejendommen.

Generalforsamling sep. 30 kl. 19. (i opgang 28 stuen)
Husk at komme til G.F. Jeres stemme kan være vigtig i  fremtiden.

Pool, have og grillpladserne lukning. 15. sep.

Hvis vejret er til det, så holder vi åbent frem til 1. oktober.

Varme.

Der er sat varme på anlægget igen.

Hvis du ikke har varme i radiatorne, så tag termostaterne af og tryk på den lille dims et par gange – den kan let sætte sig over sommeren, ellers prøv at udlufte radiatoren.

Cykeloprydning.

Alle cykler med mærke på er indsamlet.

Mangler du din cykel? Kig blandt bunken af cykler i kælderen til højre for nr. 28 i bunden – og til højre eller i venstre for nr. 24 på i p-bås.

Cykler indsamlet fra gadeplan står i bunden ved låge til gård.

O.B.S. Alle cykler bliver bortskaffet 21. sep.

Pap og papir.

Østerbro og Nørrebro har fået ny renovatør til afhentning, af pap og papir og de har stadig problemer med opstarten, derfor har vi stadig ikke fået afhentet vores – som ligner en losseplads! Der er indsendt klage til kommunen.

Bennyt venligst containeren indtil de er på plads.

Låge mellem pool og have.

Der vil i indeværende år blive etableret en låge mellem poolen og haven. Denne vil kunne benyttes med din chip lige som i poolhuset.

Led lys i p-kælder.

Vi har igangsat udskiftning af lysstofsrør  i p-kælder til miljøvenlig LED rør. De vil kun  lyse, når der er bevægelse og tænde efter behov. En strøm besparelse på ca. 80%. Vi er også i gang med at teste andre lyskilder, som er godt for miljøet og vores økonomi på ejendommen.

Kloak inspektion i gård.

Tirsdag den 15 sep. kl. 7:30 vil Lynholm komme og lave en kloakinspektion af rørføring i gården, da vi har fundet huller i asfalten under kloak.

Det sorte hul i væggen – går ikke til helvede!

Kære venner/beboere. Som vicevært har jeg den fornøjelse af at, tømme poser/beholder med jeres affald i.  Hver gang i smider pizza bakker, pap,tøj,ledninger,ølbakker og alt det i ved! – ikke høre til i skakten -(til helvedet), så står jeg som modtager… tænk over det :o)

I opgang 30-36 skal jeg have poserne på ryggen – og skarpe ting gør ondt.

I opgang 26-28 JA! selv små barnevogne sidder fast – samt pizza bakker og tøj m.m. vil sætter sig fast!

Opråb!! 

Benyt venligt de poser med lukkesnøre – og ikke andet!

Hvis nu alle overholder denne simple regel – så kan vi fjerne ca. 75% af de daglige lugtgener, som vi alle har oplevet igennem denne sommer.

Mvh. Viceværten