Nyhedsbrev maj 18

 

 

Kære beboere.

 

Husets tamme havenisser– og viceværten har været i gang i et par uger nu for, at trimme vores grønne områder, så de er klar til sommer. Og vi er så glade for, at kunne sige, at haven og poolen nu er åben og vi håber i vil nyde alle de nye grønne beplantninger, som er kommet her til sommer.

 

 

Storskrald:

 

80% af jer er gode til, at respektere mig og miljøet – men stadig mange er ligeglade og stiller affald ved siden af containeren. Hvis det er i tro om, at en genstand er til genbrug – er i tilgivet ?, men ellers hop/bank det i stykker.

 

Et Ikea skab fylder 10 gange mindre når det er fladt, et Ninja spark eller smid det i jorden på kanten og det falder sammen – det samme gælder pap! Snit det op med en nøgle og flad det ud – så bidrager du selv lidt til miljøet ? og vi kan mindske udgifterne til afhentning af containere , og jeg får ikke ondt i ryggen af, at skulle slæbe disse tunge ting alene…

 

 

Pool: Er pt. 22 gr. ?

 

Vores pool er nu klar. Vinteren har sat sine mærker, men vi har givet den en ekstra omgang klor chok, som vil sikre kvaliteten. Der er stadig lidt arbejde for vores robot (roberTO), så han klør bare på.

 

Husk lige, at respekter vores få – men simple regler – læs skiltene på området, de gir mening!…

 

Ps. Vi slår stadig hårdt ned på dem, der ikke kan ”læse” – eller respektere vores simple regler.

 

 

Cykler + oprydning /donerer

 

Mange cykler er defekte og punkteret – vi bor ikke på et kollegium eller en banegård! og jeg vil bede jer tage denne meddelelse seriøs. Der vil snart komme en cykeloprydning (næste nyhedsbrev) og du, som har en cykel bedes være opmærksom på dette.

 

Jeg har talt 300 stk. cykler på ejendommen fornyligt, og vi kæmper dagligt om pladserne. Venligst respekter vores pæne grønne område og benyt cykel-p.

 

Skulle du have en cykel, som er i udu – eller bare aldrig i brug? Så stil den ved rampen/hækken, så vi jeg prøve, at doner/give den væk, og ellers smide den ud.

 

 

Rørrenovering:

 

En stor tak til beboerne i huset fra Ingeniøren og deltagerne fra bestyrtelsen.

 

En flot 90% tilslutning i hele forløbet har givet vores ingeniør et rigtigt godt indblik i, hvor udfordringerne i projektet måtte være.

 

Bestyrelsen vil vende tilbage med mere information.

 

Meddelelse fra bestyrelsen:

 

Vi bor i en lille oase, som godt kunne minde om et ferie ressort, det betyder dog ikke, at vi har en vicevært der fungerer som tjener og opvarter, man skal selv sætte brikse, havemøbler m.m. på plads efter brug, ikke smide cigaret skodder, champagnepropper m.m. på græsplænen, men bruge askebægerne og skraldespande nøjagtigt som var du hjemme i din egen lejlighed, det er heller ikke forbudt, at tømme disse askebægere når de er fyldte. ?

 

Så derfor beder vi alle om, at læse vores Husorden som findes på

 

(https://top-house.dk/husorden/ I denne Husorden står der mange vigtige informationer, både om ting der skal overholdes inde og ude, så vi alle kan have det godt her i vores lille oase. Bl.a dette med altanerne, som vi på det kraftigste opfordrer alle til at få orden på, vi skulle jo nødigt komme til at ligne en ghetto, eller et kollegium.?
  1. at overholde husorden punkt 3.3 Altan ”Tørring af tøj samt opbevaring af indbo m.v. på altanen må kun finde sted under rækværkshøjde. Der må ikke opsættes antenner, paraboler, tørrestativer eller andet over altanrækværkshøjde. Altankasser skal ophænges indenfor altanens rækværk.”, og vedtægternes §7. ”For at sikre ejendommens udseende, må medlemmerne ved vedligeholdelse eller ombygning ikke foretage forandringer i form, funktion eller farve af ejendommens ydre, herunder ydersider af døre, vinduer eller andet.”

 

Rigtig god sommer.

 

Med venlig hilsen

 

Tomas (viceværten) og bestyrelsen

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar