Nyhedsbrev Juni 2017

 

 

Sommer nyhedsbrev 2017

 

 

Kære beboere. Her er nogle nyheder, som vi beder dig om at læse.

 

Opdatering – rotter under kælderen:

For løbende opdateringer, kan du følge med på hjemmesiden under seneste indlæg.

 

Vi har observeret rotter under gulvet i kælderen under et kælderrum i opgang 32.

Efter flere beboere har rapporteret og observeret rotte aktivitet, har vi i samarbejde med Københavns rottemand, forsikringen og entreprenøren lokaliseret et brud på et blindt kloakrør under opgang 32.

Vi har tømt en helt sektion kælderrum under opgang 32 og banket gulvet op og bruddet blev lokaliseret og lukket. Der blev fanget 23 rotter som havde bygget redde under gulvet.

 

Vi er nu i gang med at lægge sidste hånd på opgaven så vi kan reetablere kælder med nye kælderrum.

 

Hvis du har/får mistanke om rotte aktivitet i din lejlighed, f.eks. hører krasse lyde eller lignende, er du forpligtet til at rapportere dette til viceværten vv@top-house.dk hurtigst muligt, da der kan være nogle der er smuttet op igennem rørkasserne, eller på anden måde fundet vej videre op igennem bygningen. Det er også en rigtig god ide jævnligt lige at tjekke dit kælderrum for tegn på rotter.

 

Pool området:

  • Glas, glasflasker eller andet fremstillet af glas er på ingen måde acceptabelt at medbringe til poolen. Dette gælder også selvom du bare lige går igennem med noget, f.eks. på vej til haven. Medbringer du det alligevel, medfører dette ved førstegangs forseelse øjeblikkeligt udelukkelse fra poolområdet i 1 måned.
  • Husk at lukke alle døre efter jer – både havelågen og døren til poolhuset, disse må ikke stå åbne da ubudne gæster meget gerne vil ind i vores lille oase.
  • Hvis du holder fest på grill pladsen, så husk at sidste mand skal forlade området kl 24. Erfaring har vist at det nemt tager 1 time at få ryddet op og få folk ud, så start gerne kl 23, hvis du vil være sikker på at nå det.
  • Husk venligst at dørene til poolhuset automatisk lukker kl. 24. Herefter vil det hverken være muligt at komme ind eller ud.  

Sommerfest/festudvalg efterlyses:

 

Vi prøver hvert år at lave et fælles arrangement for vores beboere i form af en sommerfest.

De sidste par år har der været et stort fremmøde – og vi har lært hinanden lidt bedre at kende.

Vi håber, at vi kan gøre dette bedre i år, men vi mangler nogle med energien og lysten til at bringe os alle bedre sammen. Vi har reserveret grillpladsen den 18/19 aug. og vi håber, at der er nogle, der vil tage opgaven. Du kan skrive til viceværten på  vv@top-house.dk hvis du er interesseret.

Ps. Vores budget er lille i år, men vi har lagt en plan for en opsparing til denne og kommende år.

 

Cykeloprydning

 

Tirsdag den 11 juli vil der blive sat et stykke gult tape på den venstre side at styret på alle cykler i ejendommen, også i kælderen og gården. Det skal du bare fjerne, hvis du bruger cyklen.

Tirsdag den 1. august vil cyklerne blive indsamlet og opbevaret i 3 uger, hvorefter de bortskaffes.

Cykler indsamlet fra opgang 24-36 udendørs vil stå ved kældernedgang.

Cykler indsamlet fra kælder vil stå et sted i kælderen.

Cykler indsamlet fra gården vil stå i gården.

Dette gælder også scootere/knallert.

Hold øje med opslag på tavlen i opgangen og på hjemmesiden.

 

Vicevært vikar

Jeres trofaste og super flinke vicevært skal også have ferie …

Derfor spørger jeg først mine trofaste beboere – om der måske er en, der er interesseret i en vikar stilling. Det drejer sig om min. 5 timer 3 gange per uge; man/ons/fre. Men flere timer kan aftales.

Skriv til mig på vv@top-house.dk hvis du er interesseret.

 

Diverse.

 

Grillplads strøm slukkes kl 23:45 og oprydnings lys vil tænde – ellers er der et ekstra spot, som kan tændes til oprydning. Venligst hold jer dæmpet, da alle der bor ud til gården kan høre jer, også vores naboer på Ægirsgade. Overhold vores husorden

 

Den flotte nymalet bruser ved pool har nu ”varmt” vand – så husk at skyld dig før du bader.

 

Engangsgrill er ikke i orden på vores græsplæne – vi ser hvert år, at vores græsplæne bliver ødelagt. Brug venligst en af de 6 grill, som er til rådighed.

 

Container

Jeg er så træt af, at mange bare stiller deres affald ved siden af containeren. Hvis I er ligeglade med mig og miljøet – så brug den store blå! Venligst ta’ ansvar – og gør dit for et bedre miljø og sorter dit affald!

Hvis du skal smide en stor genstand ud, så sørg lige for at tjekke, at der er plads i containeren (der også kan åbnes bagtil) før du slæber det ned, og bare lader det stå. Hvis den er fuld, så spørg mig hvornår, der er plads – det er uacceptabelt at affald, der ofte er meget tunget, bare efterlades til mig.

 

 

De venligste sommerhilser fra Viceværten og Bestyrelsen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar