Nyhedsbrev juli 18

Viceværten har ferie ?
Brandfare
Cykeloprydning
Parkering
Affaldssortering

Sommeren er så i år et godt match til vores lille oase ? vores gode faciliteter kommer til sin ret. (på nær saunaen…)
I skal endeligt tage for jer – og nyde det.
Der er dog et par ting i skal være OBS. På!
• Husk, at have respekt når det kommer til dine gæster og hold antallet nede på et par stykker. Det er husets beboere der kommer først. Og hold øje med tiden og lydniveau når i sidder i haven eller grillpladsen så fest og gæster kan nå i byen eller op i lejligheden inden kl. 23 på hverdage og kl. 24 Fredag og Lørdag. Så der kan være ro! Vi vil slå hård ned på overtrædelser af husorden – så læs den!
• Ryd op efter dig, stil stole m.m. på plads – så her ser godt ud hele døgnet og ikke efter din far-vicevært har været der…
• Brug ikke grill/engangsgril på græsplænen – der skal så lidt til, at det hele futter af.
Viceværten har ferie: Jeg holder ferie fra den 6 juli til 30 juli.
Min vikar Thomas tager over og telefon nr. er det samme, som normalt.
M: 5150 5475
Akutte mails vil blive videresendt til bestyrelsen og alt andet tager jeg, når jeg er tilbage. Go ferie til mig – vi ses ved poolen ?
Brandfare: Husk kun at benytte grill på – gril pladsen ved poolen eller på fliserne i haven og vær obs. på brandfaren.
Cykleoprydning: Jeg har nu indsamlet cykler med gult tape på styret som varslet. 30 cykler blev det til ud af 300…
Kontroller venligst hvis du mangle en eller flere? De står i kælder ved opgang 28/ved papbeholderne og et par stykker uden for lågen.
Ps. disse skal stå i 3 uger og det er brugstyveri, at tage dem. Politiet afhenter resten.
Cykelparkering: Er i ikke flinke, at benytte cykel p-pladserne/stativer? Det ligner snart et fritidshjem, når cyklerne står/ligger henkastede og jeg er træt af, at gå og sætte dem på plads – så her ser pænt og ordentlig ud. pft. tak :o)
Parkering: der er generelt ikke plads til gæster af husets beboere på ejendommen.
Vi har om sommeren ret god plads i p-kælder og det ville være helt fantastisk, hvis registrerede beboere ville benytte disse – så der er plads til gæster ude på parkeringsarealerne. Husk at gæster også må holde i båse i gården.
OBS. kan du eller dine gæster ikke kan finde en plads! Må man stadig ikke holde i kælderen eller uden for bås. Vi kan ikke annullere afgifter ved brud på tavler eller gæstekort – så læs alt det med småt.
Dine gæste må så holde ude i Dagmarsgade,hvis der ikke er plads på ejendomme, husk der er P-betaling.
(husk du har kun ret til en P-plads i kælderen, selv om du måske har 2 biler der er registreret)
Affalds sortering: de fleste kan godt finde ud af at sorterer metal/plast/elektronik m.m. men mange bruger bare ”den store blå!” eller stiller affald ved siden af. Nu er der skilte over alle beholderne – så for de få af jer! gå en meter mere og venligst tænk over miljøet og benyt rette beholder. Alt i finder farligt (maling/gas/spray), skal stilles ved miljøskabet til højre for papbeholder.
Er du i tvivl eller ”bare” ligeglad brug den store blå eller spørg mig. Har du store genstande, eller skal du flytte! så spørg mig lige, hvornår den blå tømmes – Det er ikke cool, bare at sætte en hel bolig, så jeg skal stå med en masse tunge ting alene.

Rigtig dejlig sommer til alle ?
Med venlig hilsen.
Viceværten og bestyrelsen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar