boxer regning – og andet nyt

” Kære beboere

Da bestyrelsen forhandlede aftale med Boxer TV, blev det aftalt at de første 14 dage (fra den 14/12 2016 til den 28/12 2016) skulle være gratis for alle nye kunder ved Boxer. 

Har du bestilt TV fra Boxer, skal du tjekke din regning, og sikre dig at betaling først sker fra den 28/12 2016. 

Er dette ikke tilfældet, og er du blevet opkrævet fra den 14/12 2016, skal du kontakte Boxers kundeservice på telefon 70333043, og fortælle at du bor i Top-House, og derfor først skal opkræves betaling fra den 28/12 2016. 

Glædelig jul og godt nytår fra bestyrelsen og viceværten

Lidt nyt om småt og godt.

Flaskebeholder: Husk at flaskebeholderen er fjernet og du bedes benytte en anden eller den blå container i gården. STIL IKKE FLASKER PÅ GADEN!

Container i gården: venligst put dit affald og byggeaffald i container og ikke ved siden af. Vi har plast og metal samt el sortering – men hvis du er i tvivl så benyt blå container… har du noget, som andre kan genbruge så sæt det gerne ved siden af.

Pool hus adgang: Husk at der er lukket for adgang til pool området fra kl. 24-6

Reklamer nej tak: åben venligst ikke for reklamebude der ringer på dørtelefonen. Speciel i juletiden af hensyn til tyve. Dem der levere aviser og reklamer har adgang.

Nabo-hjælp: Hold venligst et våget øje her i juletiden – det er i disse dage, der er mange tyve på gaderne.

Tænd lys – hvis du ikke er hjemme specielt alle stue lejlighederne.

Fest og nytår. Hold venligst jeres drikkevare og cigaretter inden for jeres egen altan – det er ikke i orden, at smide jeres affald udover! Og ryd op efter jeres nytårsaften tak!!! :o)

Fitness: Vi vil i starten af det nye år lave et fitness rum ved saunaen. Vi har en bænkpres et par vægte en boksepude og lidt småting, men vi efterlyser flere redskaber. Har du noget fitness udstyr, som du vil give/låne ud til fælles brug så skriv gerne til mig vv@top-house.dk vi efterlyser: stort spejl–ribbe-vægte-bold m.m.

Juletræ: Husk at stille dit brugte juletræ ned i hjørnet bag ved pallerne ved børnehaven så bliver det genbrugt.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar